Min personliga resa till mikrodosering

Min personliga resa till mikrodosering

Hur jag upptäckte Microdosing och förändrade mitt liv till det bättre?

Hej, jag är Lilli, svampentreprenör och grundare av Provithor Smartshop

I den här artikeln berättar jag om hur jag upptäckte microdosing med magic truffle, hur det förändrade mitt liv och varför det blev så viktigt för mig att sprida information om fördelarna med microdosing och andra naturliga psykedeliska preparat. 

Hur min resa med mikrodoser började?

År 2018 var jag i en svår situation. Jag kände mig ensam, jag var ständigt pank och jag var bara allmänt utmattad av mitt tillstånd. Varje morgon vaknade jag med en känsla av skräck och osäkerhet och undrade hur jag skulle klara dagen (man skulle kunna hävda att jag var deprimerad). Medan mitt "rationella sinne" hela tiden sa till mig att "ta migsamman ".Du måste arbeta hårt för att ta dig ur den här situationen", men jag saknade helt enkelt energi och motivation för att göra det. 

Att börja mikrodosera magiska tryfflar var inte ett medvetet val, men det var inte heller något helt nytt och utan några föregångare. På den tiden var jag omgiven av människor som redan hade upptäckt magiska svampar och deras livsförändrande potential. Så en dag stirrade jag på magiska tryfflar i kylskåpet (ja, vi hade några magiska tryfflar i kylskåpet) och tänkte att det var bättre att äta dem än att slänga dem, så jag började bita av små bitar av tryfflarna varje morgon, utan att veta vad som väntade mig. Föreställ dig min överraskning när jag insåg att effekterna var nästan omedelbara. Jag kände en sorts glädje, energi, fokus och klarhet som jag inte upplevt på flera år. Det var en fantastisk känsla och en kraftfull upplevelse. Det kändes som att upptäcka en hemlig knapp i min hjärna som sa "Power"

Fem år senare har jag fortfarande mikrodoserat regelbundet. Det har blivit min favorit hjärnhack, och de positiva effekterna har varit livsavgörande för mig. 

en hand håller en liten magisk tryffel. en strand och havet finns i bakgrunden.

Vad lärde jag mig av mikrodosering?

Jag lärde mig att det största misstaget man kan göra när man mikrodoserar magiska tryfflar är att inte göra det. Jag menar, vad finns det att förlora!?

Så för alla som fortfarande är tveksamma eller känner sig pressade av rekommendationerna från det psykedeliska samfundet och influencers inom magisk svamp där ute, delar jag min historia för att lätta på oron. 

Sanningen är att när jag började, gjorde jag inte mikrodosering på "rätt" sätt (det finns många sätt att göra det på). Till en början integrerade jag inte meditationsövningar eller journalföring i min dagliga rutin som många psykedeliska influencers rekommenderar på internet. Min praktik, om jag får säga så, låg mycket närmare något som dessa inflytelserika personer skulle kalla "mindless microdsoing". Det betyder att jag helt enkelt åt några tryfflar varje morgon och fortsatte min dag utan att ändra mycket annat i min livsstil. 

Och ändå kom jag hit.

Mikrodosering hjälper mig att förbättra mitt liv

Under de senaste tre åren har jag genomgått en transformativ resa och personlig utveckling, vilket ledde till att jag fick nya färdigheter och en helt annan inställning till livet i allmänhet, arbetet och mina relationer med andra. De förändringar jag genomgick skedde naturligt med tiden, de var inte påtvingade eller plötsliga. 

Genom Microdosing Magic Truffles kunde jag uppleva en ökning av mina energinivåer, vilket var fantastiskt! Denna nyvunna känsla av vitalitet gjorde att jag kunde vara mer produktiv och motiverad i mina dagliga aktiviteter. Jag började leva hälsosammare, jag blev mer medveten om den mat jag åt och kunde motionera mer.

Mikrodosering hjälpte mig att utveckla en arbetsmoral och gav mitt liv en ny mening. Ett av mina uppdrag genom att grunda ProviThor är att jag har en plattform där jag kan dela med mig av djup kunskap om mikrodosering och hjälpa andra att närma sig sitt liv med ett klarare sinne och större kreativitet. 

Min aldrig sinande resa till självförbättring är en gradvis process, och de förändringar som har skett i mitt liv är ett resultat av mina medvetna val och ansträngningar. Mikrodosering var, och är fortfarande, min bästa allé på denna resa, och har hjälpt mig att utveckla en mer positiv inställning till mig själv, andra, arbete och livet i allmänhet. Det ger mig makt med ett "magiskt och djupt sammankopplat jag " för att bli den bästa versionen av mig själv.

Slutsats

Gjorde jag misstag? Ja, det gjorde jag. Kunde jag ha gjort det lite smartare? Ja, det kunde jag ha gjort. Men i slutändan är det enda som spelar roll att jag gjorde det. För det sämsta alternativet hade varit att inte göra Microdosing alls.

 Om du är intresserad av att veta mer om mikrodosering har jag goda nyheter för dig! Vår e-bok om mikrodosering är på väg. Om du vill vara först med att få den, vänligen, 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev längst ner på sidan!

 *Notera att termen Microdosing uteslutande avser Microdosing Magic Truffles. Detta kan under inga omständigheter ersättas med syntetiska ämnen.

Tillbaka till bloggen

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.